Wednesday, June 26, 2013

Testimoni Set Kesuburan Shaklee: Hamil Setelah 3 Tahun Berkahwin!

Set Kesuburan Shaklee

Sekiranya anda telah lama mendirikan rumahtangga tapi belum dikurniakan cahayamata, anda boleh merujuk kepada doktor pakar untuk mengetahui apakah masalah anda dan mendapatkan nasihat yang sewajarnya. Lepas tu sambil-sambil amalkan nasihat doktor, anda boleh cuba Vitamin Set Kesuburan Shaklee. Set Kesuburan Shaklee terdiri daripada Vitamin E Complex, GLA Complex, Energizing Soy Protein (ESP), Zinc, B Complex dan Vita-Lea. Anda tak semestinya kena ambil semuanya serentak sekaligus. Saya boleh nasihatkan anda vitamin mana yang perlu diambil sekiranya bajet anda adalah minimum :)

Rezeki anak sememangnya atas kuasa Allah. Apa yang penting adalah untuk sentiasa berusaha mendapatkan zuriat. InsyaAllah kalau dah ditakdirkan ini yang sesuai untuk anda, mana tahu kan kalau tak cuba dulu? Usaha, doa dan tawakal, semoga Allah kurniakan zuriat yang sihat, comel, bijak, soleh dan solehah! :)

Testimoni Set Kesuburan Shaklee

= Hamil setelah 3 tahun berkahwin. Pengguna mengamalkan GLA Complex, B Complex, Vitamin E dan Zink.


 Hamil setelah 3 tahun berkahwin!


= Hamil setelah setahun berkahwin. Pengguna mengamalkan Vitamin E Complex, GLA Complex, Energizing Soy Protein (ESP), B Complex, Zink dan Vita-Lea.


Hamil setelah setahu berkahwin!


= Hamil setelah hampir setahun berkahwin. Mengamalkan Set Kesuburan selama 2 bulan sebelum disahkan hamil! Pengguna mengamalkan Vita-Lea, Vitamin C, Vitamin E Complex, B Complex dan Zinc.

Hamil setelah 2 bulan amalkan Set Kesuburan Shaklee


Untuk maklumat lanjut Pengambilan Vitamin Semulajadi dan Pendaftaran Ahli Shaklee:

Hubungi Saya Sekarang! ^-^

HAZRINA NASIR

Shaklee ID: 951651
 Call/ SMS: 0192692301
Email: heartilyina@gmail.com
Facebook Page: Blossom Widad


***Rencana ini tidak bertujuan mendiagnosis, merawati, atau mengubati. Anda seharusnya berjumpa dengan pakar perubatan dan kesihatan untuk mendapatkan nasihat perubatan.


No comments: